Oma Energia -palvelu

Tervetuloa Oma Energia –palvelun käyttäjäksi!

Oma Energia -palvelussa voit seurata sähkönkulutustasi, selata sähkölaskuja, tarkistaa oman sähkösopimuksen hinnat ja voimassaolon, päivittää yhteystiedot, tehdä muuttoilmoituksen tai jättää meille viestin. Uusi palvelu toimii myös matkapuhelimella ja tabletilla.

Ensimmäisellä kerralla palveluun rekisteröidytään pankkitunnuksilla, jolloin palvelun käyttö on turvallista ja tiedot ovat vain sinun käytössäsi.

Palvelussamme on väliaikainen huoltokatko 1.4. asti. Saat tarvitsemasi tiedot ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme soittamalla 0800 9 2000 tai lähettämällä sähköpostia asiakaspalvelu (at) loiste.fi.

Huoltokatko Oma Energiassa


Kun käytät Oma Energia –palvelua ensimmäistä kertaa, rekisteröidy

 • Klikkaa ”Kirjaudu sisään” nettisivun oikeasta yläreunasta tai tämän tekstiosion alla olevasta punaisesta painikkeesta
 • Luo itsellesi uusi käyttäjätunnus valitsemalla ”Rekisteröidy yksityisasiakkaaksi”. Uuteen palveluun rekisteröidytään pankkitunnuksilla, jolloin palvelun käyttö on turvallista ja tiedot ovat vain sinun käytössäsi. Ennen uudistusta käytössäsi olleet Omien Sivujen tai Oma Energian tunnukset eivät toimi.

 • Jos rekisteröityminen päättyy virheilmoitukseen, voit jatkaa tämän lomakkeen avulla.  
   

Kirjautuminen jatkossa

 • Kun olet luonut tunnukset edellä mainitulla tavalla, voit jatkossa kirjautua palveluun antamalla sähköpostiosoitteesi (=käyttäjätunnus) ja antamallasi salasanalla.
 • Jos unohdat salasanasi, klikkaa vaihda salasana
 • Jos unohdat käyttäjätunnuksesi (rekisteröitymisen yhteydessä antamasi sähköpostiosoite ja/tai), klikkaa tunnus unohtui. Pankkitunnusten avulla näet antamasi käyttäjätunnuksen ja voit uusia siihen liitetyn salasanan
 • Jos haluat lisätietoja, ota yhteyttä asiakaspalveluumme. Voit soittaa numeroon 0800 9 2000 arkisin kello 8-20 tai lähettää sähköpostia osoitteeseen asiakaspalvelu (a) loiste.fi
   

Tieto sähkönjakelun keskeytyksestä tekstiviestinä tai sähköpostiin

Loisteen verkkoalueen asiakkaat voivat halutessaan saada tiedon mahdollisesta sähkönjakelun keskeytyksestä myös sähköpostitse tai tekstiviestinä.

Jos haluat maksuttoman palvelumme käyttöön, kirjaudu Oma Energia –palveluun ja valitse asiakastiedot > yhteystiedot > keskeytystiedotteet.

 

Siirry oma energia -palveluun